Wij verhuren ruime stacaravans en hiernaast hebben we 21 standplaatsen voor camper, caravan of tent.

 

Stacaravans

Onze ruime & zeer schone huurcaravans zijn geschikt voor zes personen. De stacaravans zijn voorzien van douche met toilet, koelkast, verwarming, digitale televisie en inventaris met tuinmeubilair. In de caravans zijn kussens en dekbedden inclusief linnengoed aanwezig (4 x 1 persoons en 1 x 2 persoons) Alleen reizende jongeren zijn in onze caravans niet toegestaan.

 

3D-tour van onze chalet(s)

 

3D-tour van onze stacaravan(s)

 

Huisdieren

We hebben twee caravans waar één huisdier is toegestaan. In de overige 8 chalets zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Op onze standplaatsen zijn twee huisdieren per plaats toegestaan.

Per huisdier betaalt u het hiervoor geldende tarief per overnachting

 

Standplaatsen

We hebben 21 plaatsen, waarvan 18 grote en 3 kleinere plaatsen. De grote en kleine plaatsen hebben elektriciteit (10 Amp), aansluiting op het riool en stromend water. De grote plaatsen hebben hierbij een aansluiting voor kabeltelevisie.

In het hoofdseizoen,wat loopt van 5 juli tot 23 augustus,verhuren wij alleen per week. Alleen reizende jongeren zijn op onze plaatsen niet toegestaan.

 

Plattegrond Camping

Download de plattegrond van onze camping. Acrobat PDF reader is vereist, heeft u dit niet dan kunt u deze hier downloaden.

 

Stukje camping

 

Sanitairgebouw

 

Tour Speeltuin